ESPECIALISTAS

Clínica Dental compta amb personal qualificat i compromès amb el pacient. El nostre equip està preparat perquè sentis que estàs en les millors mans. T'oferim un ampli ventall d'odontòlegs, especialistes, higienistes i auxiliars que formen part de la nostra plantilla. Sempre coneixeràs qui t'atén, el que et aportarà confiança i garantia d'eficàcia.

Ens preocupa donar el millor servei al pacient i per això fomentem la participació del nostre personal en cursos de formació, per així poder oferir-li els tractaments més innovadors.

Ens agrada el que fem i la feina ben feta i això es reflecteix en el bon ambient que es respira a la clínica. Periòdicament realitzem sessions clíniques on col·laboren tots els especialistes per discutir els casos més complicats. Valorem les millors opcions per al pacient i assegurem que rebi el tractament més adequat.

Desitgem tractar tan bé com es mereixen, amb el millor diagnòstic, tractament i manteniment a llarg termini. La nostra filosofia de tractament és sempre el que s'adeqüi a cada individu, decantant pel més conservador, menys mòrbid i que requereixi menors molèsties i costos per al pacient.

EQUIP HUMÀ

· Director Mèdic

· Implantologia

· Cirurgia Maxil·lofacial

· Especialista en Prostodoncia

· Odontologia General

· Periodòncia

· Endodòncia

· Ortodòncia

· Estètica Dental

· Odontopediatria

· Estudi del Somriure

· Anestèsia

· Equip Auxiliars

· Equip Higienistes

· Gestió de Qualitat

· Equip d'Esterilització

· Dpt. Administratiu

· Departament. Recepció

· Equip de Att. Pacient