INFORMACIÓ PER A PACIENTS

INFORMACIÓ PER A PACIENTS

A continuació t'oferim la informació més imprescindible per a la teva cura dental, tant pels més petits com pels adults. Pots accedir a aquesta informació descarregant-te els següents arxius pdf.

1. MALALTIA PERIODONTAL

La malaltia periodontal causa la pèrdua de més dents, que tots els altres factors junts. No obstant això aquesta malaltia habitualment pot ser tractada, si és detectada a temps. I és clar que és molt important, mantenir les pròpies dents, per poder realitzar una eficient masticació, fer bona digestió, tenir agradable aparença i evitar en tant que sigui possible els problemes de les dentadures postisses.

2. HIGIENE BUCAL PER A NENS

La higiene bucal és dels hàbits que cal inculcar en el nen(a) en els primers anys de vida. Quan apareix la primera dent, és el moment de començar a utilitzar el raspallet de dents, sense pasta dental doncs el nen(a) tendeix a empassar-se la pasta.

3. INSTRUCCIONS DE MANEIG DE L'ORTODÒNCIA

L'ortodòncia fixa consisteix en uns dispositius (bandes i brackets) que van adherits a la superfície de les dents mitjançant una tècnica precisa i molt controlada pel dentista, que no poden ser retirats de la boca pel pacient; és a dir, només poden ser retirats pel dentista. Les bandes i els brackets) serveixen per subjectar un filferro de grossor, secció i forma específicament dissenyats per moure les dents en les adreces adequades en cada cas i produir així els efectes desitjats.

4. INSTRUCCIONS DESPRÉS D'INTERVENCIÓ QUIRÚRGICA

Després d'una intervenció quirúrgica pot seguir els següents perquè les primeres hores siguin molt més còmodes.

5. INSTRUCCIONS DESPRÉS DE L'EMBLANQUIMENT DENTAL

L'emblanquiment dental és una tècnica eficaç per a dents enfosquides o tacades, però perquè els seus efectes i resultats emblanquidors siguin duradors i estables en el temps és necessari cuidar-los i evitar substàncies que els tornin a tacar ràpidament.

6. PREVENIR LES CÀRIES

Volem que tinguis una boca sana i saludable i la prevenció de la càries és primordial per a això. Més val prevenir que guarir!

7. MANEIG DE PRÒTESI

Acostumar-se a portar les nostres pròtesi és ràpid i còmode. Amb les següents instruccions t'expliquem alguns consells perquè encara et sigui més còmode el maneig i ús de les pròtesi.

8. ÚS DE LA SEDA DENTAL

Moltes vegades utilitzem el fil dental de forma incorrecta sense adonar-nos. Aquí t'expliquem els passos adequats per a un ús correcte de la seda dental.

9. QUÈ HAIG DE FER DESPRÉS D'UNA CIRURGIA

T'ajudem al fet que el teu dia a dia sigui d'allò més normal amb aquestes petites instruccions.