LABORATORI DENTAL PROPI

 
 

LABORATORI PROPI

Per augmentar les prestacions dels nostres serveis i garantir una òptima qualitat i definició en els nostres treballs protèsics apostem per un laboratori propi. Garantint els tractaments i assegurar-nos la fiabilitat dels materials utilitzats en el nostre tractaments des d'un principi. Amb això prestem uns temps de lliurament més ràpids, reparacions en 24 hores, preus competitius, i tot sempre amb un servei i una qualitat major.
El nostre laboratori compta amb les últimes tecnologies del mercat: Escanner òptic, CAD-CAM, Determinació exacta del color amb espectofotòmetre en clínica i laboratori,… ,que ens permeten resoldre qualsevol problema, des dels habituals fins als més singulars.
Els tècnics protèsics s'interessen a atendre els desitjos i necessitats de cada pacient quant a la forma, color i funció. Aquesta comunicació directa és clau en l'obtenció de resultats molt satisfactoris per als nostres tractaments de rehabilitació. Una aposta permanent per l'evolució tecnològica ens porta al disseny digital, per a la fabricació de les pròtesis dentals l'evolució de la tecnologia dental en els últims 10 anys, és una aposta permanent per substituir els mètodes tradicionals pel disseny digital i de prototip ràpid. Utilitzant tecnologia d'última generació, escanejats etc. La nostra aposta per l'evolució tecnològica ens porta a treballar amb diferents laboratoris especialitzats en: SUÏSSA, ALEMANYA, ZARAGOZA.