TRACTAMENTS

 

ODONTOLOGIA ESTÈTICA

 

ORTODÒNCIA EN NENS I ADULTS

Ortodòncia amb Brackets transparents de safir que es dissimulen amb el color de la dent i permeten una ortodòncia pràcticament invisible i compatible amb la vida diària dels nostres pacients adults.

Ortodòncia Invisaling alineadors d'ortodòncia que són pràcticament invisibles i que permeten corregir la posició de les dents mitjançant un tractament d'ortodòncia invisible sense necessitat de Brackets dentals, també permet al pacient el poder prescindir-ne en un moment puntual sense haver de passar per la clínica dental.

 

ODONTOLOGIA ESTÉTICA DENTAL

Los tratamientos de estética dental son cada vez los más solicitados por el paciente que día a día está mucho más preocupado por su estética bucal. Los tratamientos estéticos dentales son la mejor opción para acabar con esas manchas o dientes oscuros, teñidos por elementos externos.

Entre los tratamientos de estética dental más demandados por nuestros pacientes destacamos las carillas de porcelanas y el blanqueamiento dental con el sistema Beyondcon láser, coronas de zirconio sin metal, que son altamente estéticas, reconstrucciones de composite estéticas, incrustaciones de cerámicas. Son muchas de la amplia variedad de soluciones que en tratamientos de estética dental te ofrecemos en nuestros centros.

En la clínica dental Dr. Espadas disponemos de las últimas tecnologías en avances odontológicos, que nos permite ofrecer a nuestros pacientes tratamientos estéticos personalizados, teniendo en cuenta el perfil facial, la edad, el género del paciente para que este se sienta cómodo con su nueva sonrisa atractiva y natural.

 

- CORONES DE CERÀMIQUES
- CORONES DE ZIRCONI
- CARILLES ESTÈTIQUES
- EMBLANQUIMENTS
- ORTODÒNCIA

Les corones o fundes dentals són un recobriment total de la dent que simula la seva anatomia. Es confeccionen de porcellana amb un nucli de metall o de zirconi per donar-li més consistència i estètica.

CORONES DE ZIRCONI

El zirconi és el material més avançat utilitzat en pròtesis fixes sense metall, més resistent. L'estètica de la ceràmica acabada sobre el Zirconi aconsegueix la perfecció estètica de les dents a restaurar.

CARILLES

Les carilles de Porcellanes o compòsit s'empren per reconstruir un somriure danyat per alguna alteració en el color de les dents, permetent al pacient tornar a lluir un somriure perfecte. És un tractament senzill, que no requereix una intervenció molt complicada, i no és dolorosa. La carilla és una làmina més o menys fina que cobreix tota la cara frontal de la dent, adherint-se a ella. És un dels tractaments estètics en odontologia més demandats, molts actors i actrius les porten.

EMBLANQUIMENT DENTAL

L'emblanquiment dental és una de les tècniques d'estètica dental més demandades pels pacients, ja que les dents blanques fan que millori la nostra imatge de cara als altres i també cap a nosaltres mateixos.

L'emblanquiment dental en consulta és el més efectiu i durador, el procediment s'efectua en 30 minuts amb el sistema Beyond en els nostres centres dentals. És la millor opció per l'emblanquiment ràpid i eficient de les dents.

El sistema Beyond utilitza una llum freda d'alta intensitat amb una ona de 480 a 520 nm. La llum és filtrada per 12,000 fibres i 30 capes de fibra òptica per apartar els rajos UV i els infrarojos. El procés de mitja hora pot oxidar 16 o més dents i els retorna la seva blancor original. En l'escala VITA les dents milloren de fins a 5ª 14 punts més. Aquest tractament és indolor pel que no necessita anestèsia.

 
 

CIRURGIA ESTÈTICA PERIODONTAL

Existeixen diverses intervencions, a nivell de genives i mucoses, amb finalitats estètiques. Són tècniques molt poc agressives que produeixen grans canvis estètics.

Allargament coronari. Es realitza quan es presenten dents curtes i somriure que mostra molta geniva. Consisteix en la remodelació de la vora òssia i de la geniva per exposar més corona de la dent.

Empelts de recobriment. Algunes recessions (retracció) de geniva provoquen l'exposició de l'arrel de la dent. Aquesta tècnica consisteix en la col•locació de teixit conjuntiu o geniva tapant aquesta recessió i quedant la dent recoberta de nou.

Empelts d'augment de volum .Quan es perd una dent, l'os que ho allotjava tendeix a desaparèixer (es reabsorbeix) quedant un defecte antiestètic. Amb aquesta tècnica s'obté teixit connectiu del paladar i es col•loca a la zona aprimada, augmentant el volum.

ESTÈTICA FACIAL EN ODONTOLOGIA

 
 

BOTOX EN ODONTOLOGIA

La revolucionària toxina botulínica ja no solament tracta les línies d'expressió en el rostre una injecció de toxina botulínica podria ser la solució als problemes de bruxisme.
Els dolors musculars en pacients bruxòmans. També és oportú el seu ús, quan es van a fer càrregues als implants de osteointegració i s'introdueixen perquè el pacient no pressioni tant el múscul.

Per a pacients amb problemes d'articulació temporomandibular, quan tenen una hipermobilitat en la mandíbula, és a dir, una obertura massa àmplia i es bloquegen. Per als somriures gingivals alguns tics o per als problemes de sudoració excessiva, i l'estrabisme.

El somriure gingival (somriure de marioneta) és juntament amb l'augment de llavis i els codis de barres són els complements ideals per a un somriure perfecte. El somriure perfecte no depèn solament de tenir unes dents blanques i ben alineades sinó del conjunt del rostre, els llavis, les galtes.