TRACTAMENTS

 

PRÒTESIS

 

LABORATORI DE PRÒTESI PROPI


En ocasions podem perdre alguna peça dental a causa del pas del temps o simplement per un cop. Aquestes situacions incòmodes poden ser fàcilment solucionades. Quan falten dents, encara que no es vegi per fora, la funció bucal es veu afectada, i també l'estètica. Cal reposar al més aviat possible qualsevol falta de dent que es perdi. Quan perdem les nostres dents, el marge de la geniva disminueix i es produeix una reabsorció òssia pel que hem de reposar les dents en un breu període de temps. Pròtesi removibles: El pacient se les col•loca i se les treu. Són pròtesi de resina amb /sense estructura metàl•liques de reforç (esquelètics). Poden ser completes, és a dir que contenen totes les peces dentals de l'arcada, o parcials, reposant només algunes peces. Pròtesis fixes: El pacient no se les pot llevar. Poden ser d'una sola peça (funda) de diverses peces (ponts) o de tota l'arcada, són fundes metall-ceràmica, és a dir compostes d'una còfia metàl•lica que aporta resistència i folrades de ceràmica. Actualment ja es confeccionen amb còfies de zirconi o alúmina (blanques i translúcides, molt estètiques).

PRÒTESIS SOBRE IMPLANTS

Les pròtesis sobre implants poden ser dels mateixos materials que les pròtesis dentals però, poden ser de dos tipus: Fixes- que al seu torn poden ser Cimentades sobre un pilar intermedi entre la corona i l'implant, o Cargolades directament a l'implant. Mòbils – que poden suportar-se mitjançant Atacher a manera de claudàtors, o poden suportar-se i subjectar-se mitjançant Barres metàl•liques En la nostra clínica dental Dr. Espadas explica en les seves instal•lacions amb un revolucionari sistema radiogràfic TAC 3D que mostra amb tot detall l'estructura maxil•lofacial i òssia de cada pacient, una visió tridimensional de gran resolució, amb capacitat d'exploració simultània en temps real, que aporta gran quantitat d'informació veraç per al diagnòstic i facilita la planificació dels nostres tractaments tant en la cirurgia de l'implant com en la pròtesi a col•locar.

PRÒTESIS DENTAL

En ocasions podem perdre alguna peça dental a causa del pas del temps o simplement per un cop. Aquestes situacions incòmodes poden ser fàcilment solucionades. Quan falten dents, encara que no es vegi per fora, la funció bucal es veu afectada, i també l'estètica. Cal reposar al més aviat possible qualsevol falta de dent que es perdi. Quan perdem les nostres dents, el marge de la geniva disminueix i es produeix una reabsorció òssia pel que hem de reposar les dents en un breu període de temps..


Pròtesi removibles
El pacient se les col•loca i se les treu. Són pròtesi de resina amb /sense estructura metàl•liques de reforç (esquelètics). Poden ser completes, és a dir que contenen totes les peces dentals de l'arcada, o parcials, reposant només algunes peces. .


Pròtesis fixes
El pacient no se les pot llevar. Poden ser d'una sola peça (funda) de diverses peces (ponts) o de tota l'arcada, són fundes metall-ceràmica, és a dir compostes d'una còfia metàl•lica que aporta resistència i folrades de ceràmica. Actualment ja es confeccionen amb còfies de zirconi o alúmina (blanques i translúcides, molt estètiques).

 

PRÒTESIS SOBRE IMPLANTS

Les pròtesis sobre implants poden ser dels mateixos materials que les pròtesis dentals però, poden ser de dos tipus:

Fixes- que al seu torn poden ser Cimentades sobre un pilar intermedi entre la corona i l'implant, o Cargolades directament a l'implant.

Mòbils – que poden suportar-se mitjançant Atacher a manera de claudàtors, o poden suportar-se i subjectar-se mitjançant Barres metàl•liques
En la nostra clínica dental Dr. Espadas explica en les seves instal•lacions amb un revolucionari sistema radiogràfic TAC 3D que mostra amb tot detall l'estructura maxil•lofacial i òssia de cada pacient, una visió tridimensional de gran resolució, amb capacitat d'exploració simultània en temps real, que aporta gran quantitat d'informació veraç per al diagnòstic i facilita la planificació dels nostres tractaments tant en la cirurgia de l'implant com en la pròtesi a col•locar.