SOBRE NOSALTRES

IMPLANTOLOGIA DE CÀRREGA IMMEDIATA

Comptem amb més de 25 anys d'experiència i al voltant de 10.000 implants col•locats. L'avantatge dels nous i avançats implants BASALS I COMPRESSIUS és que es poden utilitzar pràcticament en el 100% dels casos. Amb ells es pot aprofitar l'escàs os romanent, i ancorar fins i tot en aquestes zones els implants, per adequar-los a l'anatomia del pacient.. La implantologia BASAL contribueix d'aquesta manera a tractar pacients que d'una altra forma no podrien ser tractats, a més, en un mínim espai de temps ( 7-10 dies) , sense cirurgies afegides ni regeneracions òssies. Sempre és convenient la reposició de peces dentals, per evitar la pèrdua òssia, el moviment de les peces del voltant i per millorar la masticació i evitar alteracions de l'articulació temporomandibular.

 

LES NOSTRES ESPECIALITATS

Implants dentals que es poden aplicar sobre molt poc os sense haver de fer ni elevació del sòl del si, ni utilitzar empelt d'os.

Amb implant immediat que es col•loca al moment de l'extracció o implant de càrrega immediata sobre el qual es col•loca la pròtesi definitiva en una setmana.

Solució als problemes de l'articulació per col•locar-la en la seva posició ideal.

Un bon somriure no és només qüestió d'estètica, també és signe de salut. Tractaments de primera línia quant a carilles estètiques, de compòsits, ceràmiques o carilles micro invasives. La utilització de fillers (hialurònic) en arrugues orofacials i tècniques avançades d'emblanquiment dental tanquen el nostre camp d'actuació a aquest nivell.

Salvar la dent pròpia és el principal anhel en la nostra professió (“no hi ha millor implant que la pròpia dent”). Portem treballant amb microscopis quirúrgics des de fa 20 anys. Només treballant i disposant d'ell, s'hauria de parlar de cirurgia mínimament invasiva. Tot això amb la finalitat de poder elevar el percentatge d'èxit en els nostres tractaments a mitjà i llarg termini.

L'alinear i situar les dents en bon lloc no només per millorar el patró estètic del pacient sinó també aconseguir una funcionalitat correcta. Així com prevenir les deformacions dental esquelètiques en pacients en fase de creixement. I per ajudar-nos a realitzar una òptima rehabilitació oral.

Som conscients de la importància de la prevenció i control de la higiene dental en els nostres pacients; per això la realitzem com a premissa fonamental en qualsevol tractament realitzat en les nostres instal•lacions, estimulant per a això als nostres pacients.