ÚLTIMES TECNOLOGIES

 
 

ÚLTIMES TECNOLOGIES

Les innovacions tecnològiques en odontologia suposen solucions millorades per a problemes comuns de la salut oral. La tendència en odontologia és utilitzar cada vegada més tecnologies efectives i innovadores dissenyades especialment per fer que els tractaments obtinguin millors resultats en un període de temps més curt i de manera menys molesta per als pacients.Les últimes novetats tecnològiques que han arribat a l'odontologia moderna:
 
 

MICROSCOPI QUIRÚRGIC

En els últims anys hi ha hagut grans avanços en odontologia. Un d'ells ha estat la introducció del microscopi quirúrgic, amb la qual cosa, estructures que abans resultaven poc o gens visibles per a l'ull humà es poden tractar amb major facilitat i seguretat.
Hi ha diverses raons per les quals almenys a Espanya el microscopi quirúrgic operatiu, encara no es considera una eina fonamental de la pràctica odontològica. En primer lloc la principal causa per la qual un professional o clínica no disposa d'un microscopi quirúrgic és el cost econòmic i la dificultat en l'ensinistrament per a la seva utilització (són precisos de 6 mesos a 1 any per dominar el seu ús).
Pràcticament és un instrument que no genera rendibilitat econòmica però si millora la qualitat dels tractaments i la capacitat diagnòstica.
Només els professionals que estem preocupats per oferir una major qualitat en els nostres tractaments confiem en el seu ús quotidià i clínica diària. Per això comptem amb experiència en els tractaments odontològics i quirúrgics des de fa 20 anys. Sent pioners en la seva utilització en tots els àmbits de l' odontologia i disposem de dos equips en les nostres instal•lacions.

El nostre axioma principal: NO ES POT TRACTAR BÉ EL QUE NO ES POT VEURE.
 

2.2

EMBLANQUIMENT DENTAL

Disposem d'un dels millors sistemes d'Emblanquiment dental del mercat.

El Sistema BEYOND.

ELECTROWELDING

És una tècnica d'electrosoldadura intraoral que consisteix en la unió i ferulització dels implants dentals al mateix moment de la cirurgia. Aconseguim poder realitzar la CÀRREGA IMMEDIATA dels IMPLANTS, sense necessitat de llargs temps d'espera, i d'aquesta manera el pacient surt de la nostra cirurgia el mateix dia amb una pròtesi temporal FIXA consolidada.
 

LÀSER DÍODE “SOPRANO” PER A DEPILACIÓ PERMANENT

Als nostres centres incorporem un Làser Díode (SOPRANO). Sistema de depilació làser indolor i que incorpora un mòdul per a estirament i tibat de la pell, que permet la depilació fins i tot a l'estiu. Per a la depilació facial i corporal indolora dels nostres pacients, que juntament amb els tractaments dermo-estètics ( empelts de farcit hialurònic, Botox, Peeling …).
Disposar d'aquest làser permet completar els tractaments amb una màxima efectivitat referent a DEPILACIÓ PERMANENT., que anirem incorporant en les nostres promocions.
 
 

PIEZOSURGERY

Piezosurgery ® Medical per Mectron és un sistema quirúrgic ultrasònic dissenyat específicament per a: osteotomia, osteoplàstia, en una varietat d'aplicacions quirúrgiques. Les microvibracions ultrasòniques del dispositiu Piezosurgery ® han estat desenvolupats específicament per al tall de teixit ossi mentre es minimitza el trauma a l'UE TISS suau.
Aquesta acció de tall micromètric ofereix precisió quirúrgica definitiva i sensibilitat intraoperacional, mentre que l'acció de tall selectiu maximitza la seguretat per a vostè i els seus pacients. Tot això és possible mentre s'opera amb alta visibilitat intraoperatoria i una zona quirúrgica sense sang.
 

NOU TAC 3D CONE BEAM

És un aparell radiològic que proporciona imatges en 3D, amb gran exactitud i precisió dimensional. Sent en l'actualitat imprescindible i de necessitat obligatòria per a la realització de qualsevol cirurgia oral i/o implantològica. Amb una radiació mínima per al pacient, podem diagnosticar i elaborar els nostres plans de tractament amb gran precisió i individualitzat per als nostres pacients.
A més a causa de la nostra llarga experiència amb els mateixos, podem realitzar amb els arxius Dicom del TAC, una transformació en arxius STL i imprimir-los en 3D, obtenint imatges estereolitogràfiques del maxil•lar i/ o mandíbula del pacient de forma real. I elaborar la fèrula guia quirúrgica, els provisionals i en algun cas la pròtesi definitiva abans de la col•locació dels implants.

Això permet que en una sola sessió als nostres pacients li realitzem les exodòncies de les seves peces inviables, la col•locació dels implants dentals adequats i l'elaboració d'una pròtesi fixa immediata (CAD-CAM). Els nostres pacients recuperen la seva funcionalitat mastegadora i estètica immediatament. El TAC 3D és una eina fonamental i imprescindible que hauria d'estar en les consultes d'odontologia. Nosaltres disposem d'ells en totes les nostres consultes.